Implementing Change timetable. HPE Herts & Beds Wednesdays 29th June 2005

2pm	20 mins	Personal experiences of implementing change – difficulties and solutions found	groups of three
2.20 pm	30 mins	Plenary, flipchart above	whole group
2.50pm	20 mins	Implementing a service	lecture to whole group
3.10pm	10 mins	Description of tasks	whole group
3.20pm	20mins	Coffee break	
3.40pm	40 mins	Develop a plan for service development	2-3 groups (of 6)
4.20pm	45 mins (15 mins each group)	Presentation of service plan	whole group
5.05pm	20 mins	Feedback on group dynamics	whole group
5.25pm	20 mins	Presentation/discussion on force- field, expectancy-valence & cycle of change models	whole group
5.45pm		End of Implementing Change	
5.45pm	15 mins	Coffee break	
6.00pm	60mins	Hot topics, dates and topics of future groups	Whole group